* Τα μαθήματα της Γ' Λυκείου (Θετικής, Υγείας, Οικονομίας - Πληροφορικής & Θεωρητικής κατεύθυνσης), αρχίζουν στις 17-20 Αυγούστου 2020, αφού μεσολαβήσουν προαιρετικές επαναλήψεις και διαγνωστικά tests από 10 Αυγούστου.
 
 * Συνεχίζουμε, με μία εβδομάδα διακοπών τα Χριστούγεννα και μία το Πάσχα, έως τις 23 Μαϊου 2020 με πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων & διαγωνισμάτων (3ωρων & ωριαίων).
Από 24 Μαϊου έως το τέλος των εξετάσεων (περίπου 18 Ιουνίου 2021) με προσαρμοσμένο πρόγραμμα.
 
* Η Β' Λυκείου, ξεκινά στη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αφού μεσολαβήσουν προαιρετικές επαναλήψεις και διαγνωστικά tests από 24 Αυγούστου.
 
* Η Α' λυκείου και το Γυμνάσιο, στη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αφού μεσολαβήσουν προαιρετικές επαναλήψεις και διαγνωστικά tests από 24 Αυγούστου.
 
* Η Γ' Λυκείου ΕΠΑΛ, στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, αφού μεσολαβήσουν προαιρετικές επαναλήψεις και διαγνωστικά tests από 24 Αυγούστου.

*Τα τρίωρα διαγωνίσματα, αρχίζουν Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ανά δύο Κυριακές σε τρεις κύκλους μαθημάτων.

Τα μονόωρα, ένα τουλάχιστον ανά μάθημα και ανά τρίμηνο.

*Tα βιβλία για κάθε μάθημα είναι γραμμένα από τον διδάσκοντα καθηγητή, εκτός Φυσικής & Χημείας. Μαζί με τα σχολικά βιβλία και τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου (http://www.paideiak.gr ) καλύπτεται όλο το φάσμα της ύλης και των απαιτήσεων των εξετάσεων.

*Σε περίπτωση που χρειαστεί αναπλήρωση γνώσεων, για διάφορους λόγους και αυτή δεν είναι δυνατή μέσα στο τμήμα, ορίζεται ιδιαίτερο μάθημα.

*Εφαρμόζουμε αυστηρά τα μέτρα κατά της πανδημίας, όπως ισχύουν ή όπως θα ισχύσουν. (Αποστάσεις, απολυμάνσεις κ.τ.λ.)

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε εξέλιξη και με την εφαρμογή της τεχνολογίας, όπου θα χρειαστεί.

*Δύο γενικές ενημέρώσεις κηδεμόνων. Η πρώτη τέλος Νοεμβρίου και η δεύτερη αρχές Μαρτίου. Κατά τα άλλα, υπάχει ενημέρωση και επικοινωνία, κάθε φορά που κρίνεται σκόπιμη, είτε από τον καθηγητή, είτε από τον κηδεμόνα.

*Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση ή εννημέρωση ή πληροφορία, που αφορά το φροντιστήριο ή το εκπαιδευτικό σύστημα κ.τ.λ., στην διάθεσή σας, είτε τηλεφωνικά είτε στο φροντιστήριο. Θα είμαστε εκεί έως τις 10 Ιουλίου.